Welkom
In de vertaling van De Mangerie schuilt de uitgesproken troef van de zaak: "een eetpartij onder vrienden".
De Mangerie ademt een zuiderse rust die vooral waarneembaar is op het zonovergoten tuinterras.
Op dat achtergelegen terras lijkt de drukte van de stad ver weg, al is het eethuis gelegen
in het woelige centrum van Herentals.
Het restaurant wordt geleid door zaakvoerders Kris en Dominick. Kris waakt over het culinaire,
terwijl zijn vrouw de klanten bedient en wegwijs maakt in de gevarieerde menukaart.
Die biedt gerechten die het midden houden tussen een kleine hap (pizza, pasta,...)
en uitgebreidere vis- en vleesgerechten.
Ook de slaatjes dragen een dagvers en typisch Mangerie-kwaliteitslabel. Vegetarisch hoort evenzeer tot de mogelijkheden.
Kris zoekt als kok de mosterd in diverse culturen: van streekgerechten en landelijke specialiteiten over zuiderse suggesties tot de toppers uit de Franse keuken. Het uitgebreide suggestiebord is afhankelijk van het seizoen.
Zowel wild als mosselen passeren periodiek de revue. De uitbaters waken over de kwaliteit
van de gerechten en betaalbare prijzen.